Zavod AI:
Sedež zavoda:   Cesta na Brdo 67, 1000 Ljubljana
 
 
Korespondenčni naslov in poslovni prostori:   Cesta na Brdo 69, 1000 Ljubljana
(glejte zemljevid spodaj)
 
Telefon 01 252 81 61
Fax: 01 252 81 65
E-mail: info@zai.si
Matična številka: 1851667
Davčna številka: 41631218
Transakcijski račun:   SI56 3300 0000 3271 607 (HYPO GROUP ALPE ADRIA)  

Zavod AI – Akademija za inovativnost je zavod za izobraževanje in razvoj, ki izvaja izobraževanja in svetovanja na področju inovativnosti in podjetništva, vse bolj pa tudi na področju ustvarjalnega počutja, ki obsega osebno urejenost, lepoto in zdravje, saj menimo, da je to temelj za ustvarjalno delo in uspešno podobo v poslovnem svetu.

Kakovost naših izobraževalnih programov zagotavljajo odlični predavatelji in priznani strokovnjaki, ki imajo dolgoletne izkušnje v praksi in na področju izobraževanja odraslih. Pomembna pa je tudi izkušenost in kakovost naše ekipe, ki skrbi za organizacijo in potek vseh izobraževanj.

Izobraževanja potekajo v manjših skupinah, katere zagotavljajo našim udeležencem večjo vpletenost v samo izobraževanje in omogočajo podkrepitev teoretične snovi s prakso. Prepričani smo, da je kakovost izobraževanja zelo odvisna od praktičnega dela programa, zato ima slednje v našem Zavodu AI velik pomen. Pri tem pa se poslužujemo sodobnih pedagoških metod.

Delo poteka v pravkar prenovljenih, izjemno prijetnih prostorih in z najsodobnejšo opremo.

Poseben pečat izobraževanju pri nas dajejo številni sponzorji. Pritegnila jih je prav naša visoka kakovostna raven in ugled, ki smo si ga z visoko kakovostjo pridobili že v razmeroma kratkem času delovanja! Sponzorji nam omogočajo dodatno dvigovati kakovost!

Zaradi vsega tega je izobraževanje v našem zavodu ne le koristno, temveč tudi učinkovito in prijetno. To pa omogoča našim slušateljem in slušateljicam, da so še posebej cenjeni pri delodajalcih in strankah.

Kje se nahajamo?

Pisarna Zavoda AI in referat za slušatelje
se nahaja na Cesti na Brdo 69 v Ljubljani (novi stanovanjsko - poslovni objekt NOVA GRBINA).Avtobus: Pred poslopjem je postajališče proge LPP številka 14 (smer Vrhovci, postajališče Viško Polje).
Z obvoznice: Možen je enostaven dostop z obvoznice. Na izvozu Brdo se peljete po glavni cesti do Ceste na Brdo. Zavijte nanjo na levo (proti centru) in po cca. 200 m se na desni strani ceste nahaja kompleks Nova Grbina v katerem so naši prostori.
Iz centra: Najenostavnejši je dostop s Tržaške ceste. Pri Gimnaziji Vič oz. Pošti prečkajte železniško progo in pri semaforju zavijte levo. Po drugem semaforju (cca. 600 m) se na levi strani ceste nahaja kompleks Nova Grbina v katerem so naši prostori.

Predavalnice in laboratoriji
Predavalnice in laboratoriji se nahajajo na Tržaški cesti 32 v Ljubljani, na območju Ilirije d.d., v 2. nadstropju (skupni prostori Zavoda AI in VIST). Vhod je s Šestove ulice (nasproti rdeče stavbe Avbreht&Zajc, pred zdravstvenim domom Vič). Stavba je za vratarnico, pred stavbo je javno parkirišče.

Avtobus: Najenostavnejši je dostop z mestnim avtobusom LPP proga št. 6, smer Dolgi most, postajališče Stan in dom (pred Ilirijo d.d.). Od tu greste nekaj korakov proti centru do križišča in zavijete levo na Šestovo ulico ter takoj nato še enkrat levo mimo vratarnice na območje Ilirije d.d. Za vratarnico zavijete desno proti stavbi F. V bližini potekata tudi LPP progi št. 1 in 14.

Z obvoznice: Izhod Ljubljana zahod, po Tržaški cesti do Ilirije, kjer v semaforiziranem križišču zavijete levo na Šestovo ulico, naprej kot opisano zgoraj.

Iz centra: Po Tržaški cesti do Ilirije, kjer v semaforiziranem križišču zavijete desno na Šestovo ulico, naprej kot opisano zgoraj.

Praktikumi
 se nahajajo na Gerbičevi ulici 51a se nahaja poleg Dijaškega doma Vič.

avtobus:
- najenostavnejši je dostop z mestnim avtobusom LPP proga št. 1, smer Mestni log, postajališče Gerbičeva
- možen tudi dostop z LPP progo št. 6 do Ilirije in peš (ca 5 minut) po Jadranski ulici do drugega semaforja (preko Gradaščice), kjer zavijete desno na Gerbičevo. Po ca 50 m (za blokom z Mercatorjevo trgovino oz. pred Študenstkim servisom) zavijete levo proti Dijaškemu domu Vič; Zavod AI je v stavbi na levi.

Iz centra:
Po Tržaški cesti do Ilirije, kjer v semaforiziranem križišču zavijete levo na Jadransko ulico, nato ravno do drugega semaforja, kjer zavijete desno na Gerbičevo. Po ca 50 m (za blokom z Mercatorjevo trgovino oz. pred Študenstkim servisom) zavijete levo proti Dijaškemu domu Vič; Zavod AI je v stavbi na levi.

Z obvoznice: Izhod Ljubljana zahod, po Tržaški cesti do Ilirije, kjer v semaforiziranem križišču zavijete desno na Jadransko ulico, naprej kot zgoraj.
 
O novostih me obveščajte na
e-mail naslov:
Vam zanimiva področja:

Inovativnost & podjetništvo
Osebna rast
Marketing & oglaševanje
Kakovost, razvoj, proizvodnja
Osebna urejenost za uporabnike (styling ipd)
Osebna urejenost za ponudnike (kozmetika ipd)

 

 

 

 
Copyright © 2013 Zavod AI, e-mail: info@zai.si, Sprememba: četrtek, 09. april 2015