POTEKAJO VPISI V PROGRAME NPK IN KOZMETIČNI TEHNIK. Klikni za več.

april 2019

Po končanem prvem in drugem delu tečaju se lahko vključite v postopek preverjanja in potrjevanja za pridobitev certifikata NACIONALNE POKLICNE KVALIFIKACIJE REFLEKSOTERAPEVT/REFLEKSOTERAPEVTKA.

POSEBNI POGOJI, KI JIH MORA IZPOLNJEVATI OSEBA, KI ŽELI PRIDOBITI POKLICNO KVALIFIKACIJO NPK REFLEKSOTERAPEVT/REFLEKSOTERAPEVTKA

Posebni pogoji za pridobitev tega poklica so:

  • Znanja anatomije in fiziologije, higiene, zdravstvene vzgoje in komunikacije, ki so določena v verificiranih srednješolskih strokovnih programih na področju zdravstva ali
  • Potrdilo o opravljenem preizkusu iz predpisanih zdravstvenih vsebin, ki ga kandidat opravlja na Ministrstvu za zdravje.

 

PROGRAM 1. DELA TEČAJA

Prvi del tečaja (55 ur oziroma 10 vaj po 5 ur)

  • CENA TEČAJA: 545,00 EUR
  • URNIK: 16.10., 22.10., 23.10., 5.11., 6.11., 13.11., 20.11., 27.11., 4.12., 11.12., od 16:15 do 20:15 ure
  • Zavod AI, Gerbičeva 51 a, Ljubljana.

Program:
STOPALO, ANALOGIJA TELO – STOPALO, CENTRI AKTIVNOSTI IN SMERI IZRAŽANJA, BIOLOŠKO ERNERGIJSKO POLJE, ANATOMIJA IN FIZIOLOGIJA STOPAL, TEORIJE O DELOVANJU REFLEKSNE MASAŽE STOPAL, HOLISTIČEN PRISTOP, DEFINICIJA REFLEKSNO-CONSKE MASAŽE STOPAL, MIKROSISTEMI, OSNOVNA ANATOMSKO-TOPOGRAFSKA SHEMA CON ČLOVEŠKEGA STOPALA, VERTIKALNE LINIJE IN CONE, HORIZONTALNE LINIJE IN CONE, NAMEN RCM STOPAL IN NJENI UČINKI, INDIKACIJE IN KONTRAINDIKACIJE, REAKCIJE, SPLOŠEN PREGLED STOPAL, INTERPRETACIJA PATOLOŠKIH SPREMEMB REFLEKSNIH CON, SIMPTOMATSKE IN VZROČNE REFLEKSNE CONE, TEHNIKA MASAŽE STOPAL, OSNOVNI POGOJI ZA DELO IN POLOŽAJ MASIRANE OSEBE, TERAPEVT, REFLEKSNE CONE STOPAL – PRAKTIČNI DEL in OBLIKOVANJE TERAPEVTSKEGA NAČRTA IN TERMINSKI PLAN.

 

PROGRAM 2. DELA TEČAJA

2 del tečaja (55 ur oziroma 10 vaj po 5 ur), od marca do maja 2019
CENA TEČAJA: 545,00 EUR

Program:
REFLEKSNA MASAŽA DLANI, METAMORFNA TEHNIKA, REFLEKSNE CONE ENERGIJSKIH SREDIŠČ /ČAKER, CENTRALNI IN PERIFERNI ŽIVČNI SISTEM, VEGETATIVNI / AVTONOMNI ŽIVČNI SISTEM, BOLEČINA, METODA NEVROLOŠKIH TOČK, MOŽGANSKI ŽIVCI, REFLEKSNE CONE ZOB, ENERGIJSKI SISTEM ČLOVEKA.

Če izpolnjujete vpisne pogoje za pridobitev certifikata NPK refleksoterapevt/refleksoterapevtka, lahko po zaključenem celotnem tečaju (prvi in drugi del tečaja) pristopite na preverjanje in potrjevanje znanja za pridobitev certifikata. Cena izpita znaša 200,00 EUR.

Lahko pa opravite samo prvi del tečaja in vam ob zaključku tečaja izdamo interno potrdilo o zaključenem osnovnem tečaju refleksne masaže stopal.

 

PREDAVANJA IZ ZDRAVSTVENIH VSEBIN

Za vse, ki ne izpolnjujete vpisnih pogojev in bi želeli pridobiti certifikat, boste lahko v vmesnem času med prvim in drugim delom tečaja obiskovali predavanja ter opravili izpite iz predmetov: ANATOMIJA IN FIZIOLOGIJA, ZDRAVSTVENA VZGOJA, HIGIENA, KOMUNIKACIJA. Cena tega dela programa znaša 370,00 EUR.

 

NUDIMO MOŽNOST PLAČILA ŠOLNINE NA OBROKE!

Šolnina vključuje vse stroške izobraževanja (teoretično in praktično izobraževanje, e-gradivo, ddv).

 

TEČAJ IZ REFLEKSNE MASAŽE STOPAL BO VODILA

Dr. med. MILENA PLUT PODVRŠIČ, specialistka splošne medicine in apunkturologinja. Poleg klasične medicine se že 25 let ukvarja s komplementarno medicino, samozavedanjem, notranjimi pretoki energij in njihovim uravnavanjem v medsebojnih odnosih. Pri svojem delu uporablja različne tehnike komplementarne medicine kot so reiki, krija joga, meditacija, provokacija biopotenciala, mentalna dinamika. Podrobno preučuje in poučuje refleksno masažo stopal. V času delovanja se je zapisala tudi kot avtorica knjige Pot do Srca (1997), ki je pri ljudeh, tako poznavalcih kot drugih, požela veliko uspeha.


PRIJAVE IN INFORMACIJE

Dodatne informacije po telefonu na št. 051 380 453 ali na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., prijave pa s spodnjo e-prijavnico ali na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

E-PRIJAVNICA

Naziv izobraževalnega programa oz. tečaja

Podatki o udeležencu izobraževanja

Podatki o plačniku izobraževanja

Soglasje

Soglasje velja do preklica. Od obveščanja se lahko kadarkoli enostavno odjavite s klikom na povezavo za odjavo v spodnjem delu elektronske pošte ali nam pišete na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.. Vaše podatke bomo obdelovali z največjo skrbnostjo in skladno s predpisi o varovanju osebnih podatkov. Z oddajo te prijavnice se strinjate, da prejete podatke lahko shranjujemo in obdelujemo z namenom avtomatizacije obveščanja, izbora ustreznih ciljnih skupin in za doseganje večje učinkovitosti obveščanja. S potrditvijo te prijave izražate strinjanje, da podatke posredujemo uveljavljeni platformi MailerLite, ki jo uporabljamo izključno za potrebe našega obveščanja, skladno s predpisi varovanja podatkov.

Prijava na obveščanje

O novostih me obveščajte na
e-mail naslov*:

puscica levo

Zavod AI

Sedež: Cesta na Brdo 67, 1000 Ljubljana
Korespondenčni naslov in poslovni prostori:
Cesta na Brdo 69, 1000 Ljubljana

Telefon: 01 252 81 61
Fax: 01 252 81 65
E-mail: info@zai.si

Matična številka: 1851667
Davčna številka: 41631218
Transakcijski račun: SI56 3300 0000 3271 607
(ADDIKO BANK SLOVENIJA)

Pridružite se nam

facebookPridružite se nam na naši spletni strani Facebook in spremljajte aktualne objave.

puscica Desno

 

 

 

 

Od sedaj naprej nas lahko spremljate tudi na našem instagram profilu: https://www.instagram.com/zavodai