Potekajo vpisi v program Kozmetični tehnik 2021/22 in vse programe NPK.

Začetek programa: april 2022
VPISI ŽE POTEKAJO!

Naši udeleženci lahko pri nas opravijo celoten postopek za pridobitev posamezne nacionalne poklicne kvalifikacije. Imamo pooblastilo Ministrstva za delo, družino in socialne zadeve RS za izvajanje izpitov za pridobitev NPK vizažist/vizažistka, maser/maserka, pediker/pedikerka, maniker/manikerka in refleksoterapevt/refleksoterapevtka.

Prvi v Sloveniji smo začeli izvajati usposabljanje ter preverjanje in potrjevanje za pridobitev NPK vizažist/vizažistka ter NPK pediker/pedikerka in kmalu tudi za ostale tri nacionalne poklicne kvalifikacije: maser, maniker in refleksoterapevt.

Na Zavodu AI izvedemo celoten postopek priprav za pridobitev certifikata:

  • Program priprav za NPK (predavanja, vaje);
  • Priprave na izpit, ki ga izvede državna izpitna komisija;
  • Svetovanje s svetovalcem za NPK;
  • Izvedbo izpita; Pridobitev certifikata NPK. 

TEORETIČNE VSEBINE POVEZANE Z VELIKO PRAKTIČNEGA DELA, 
MAJHNE SKUPINE, ODLIČNI PREDAVATELJI, PRIJETNO OKOLJE
NOVO ZNANJE – NOV POKLIC – NOVE MOŽNOSTI

Izobraževanje za NPK maser/maserka je pri nas zaključilo že preko 400 udeležencev.

Masaža je najbolj naravna oblika zdravljenja, ki se je tisočletja razvijala in odkrivala nove poti k dobremu počutju. Maser z dotikom, preko kože, vzpostavi posebno vez z osebo, ki jo masira. Z masažo sprošča, krepi telo in duha ter povečuje psihofizične zmogljivosti. Dobro razumevanje anatomije in fiziologije kože ter drugih sistemov človeškega telesa, prav tako pa tudi osebne značilnostmi maserja so garancija za vzpostavitev zaupanja in zadovoljstvo strank.

Maser se lahko zaposli v masažnih, kozmetičnih salonih, zdraviliščih ter salonih lepote, zdravja in dobrega počutja.

POSEBNI POGOJI ZA PRIDOBITEV NACIONALNE POKLICNE KVALIFIKACIJE MASER/MASERKA

Izobrazba najmanj na ravni SOK 5 (srednja strokovna izobrazba).

PREDSTAVITEV PROGRAMA

Program je pripravljen na podlagi Kataloga standardov strokovnih znanj in spretnosti NPK maser/maserka, s poudarkom na praktičnem delu programa.
Ker pa se za pridobitev certifikata zahtevajo znanja iz predmetov Anatomija in fiziologija, Higiena, Zdravstvena vzgoja ter Komunikacija, izvajamo tudi predavanja in izpite iz teh predmetov. Ta del programa je namenjen vsem, ki predhodno nimate zaključenega programa zdravstvene ali kozmetične smeri. Program bo potekal od maja do junija 2021, s poudarkom na praktičnem delu izobraževanja. Tako boste kandidati imeli dovolj časa, da osvojite vso teoretično in praktično znanje programa, prav tako tudi za utrjevanje znanja ter za pripravo na končni izpit za pridobitev certifikata. 

Novo! Predavanja iz zdravstvenih vsebin bodo izvedena "on-line" oz. bodo prilagojena glede na epidemiološko situacijo.

Vsebine programa iz Masaže:

Spoznali boste vse o zgodovini masaže, vrstah masaže, učinkih in delovanju masaže, pravilni pripravi na masažo, indikacije, kontraindikacije, masažne tehnike (površinsko in globoko gladenje, gnetenje, tresenje, udarjanje, vtiranje), masaža spodnjih in zgornjih udov, masaža dekolteja, trebuha, hrbta, masaža obraza in lasišča.


PREDAVATELJI

Naši predavatelji imajo bogate izkušnje na svojem področju dela. Njihova odlična strokovna usposobljenost in smisel za pedagoško delo so najboljše zagotovilo za visoko kakovost posredovanega znanja.

Praktični del programa bo vodila KATJA GABER VODOPIVEC, dipl. fizioterapevtka, kozmetični tehnik, Pilates Coach, inštruktorica pred in poporodne vadbe: »Verjamem, da je masaža pogovor brez besed, da je umetnost gledanja z rokami, umetnost občutenja nekoga drugega. Ko ljudje rečejo »Ja« tvoji masaži je to dovoljenje samemu sebi, da si snamejo težek nahrbtnik z ramen, da se gibajo brez bolečin, da se dobro naspijo in da so še prijaznejši do ljudi okrog sebe. A ni to lepo poslanstvo?
Poleg znanj klasične in terapevtske masaže, uporabljam tudi znanja ortopedske medicine Cyriax, fascialne in miofascialne relaksacije, vse to znotraj mojega tretjega otroka: Divine Time, Lepota telesa in duha (www.divinetimeacademy.com).
Sem strastna »borka« za nebolečo hrbtenico. Spisala sem tudi kratko, zelo praktično e-knjigo »7 enostavnih korakov do zdravega sedenja«, vse to pa izvira iz moje ljubezni do Pilatesa, saj kot Pilates Coach ljudem skušam razložiti, da se vse začne globoko v nas, da moramo prav tam najti svojo moč in neomajnost, hkrati pa tudi prožnost in mehkobo za premagovanje vsakodnevnih izzivov.«

ŠOLNINA

  • krajši program: 590,00 EUR;
  • daljši program: 1.040,00 EUR. 

Šolnina vključuje vse stroške izobraževanja: vaje, predavanja, izpite iz predmetov Anatomija in fiziologija, Zdravstvena vzgoja, Higiena in Komunikacija, potrdila o opravljenih izpitih, gradivo, delovni material. V šolnino je vštet tudi DDV. 

Nudimo možnost ugodnega načina plačila šolnine, ki jo lahko poravnate v več mesečnih obrokih. Usposabljanje zaključite s preverjanjem in potrjevanjem znanja, ki ga opravljate pred državno izpitno komisijo na Zavodu AI. Pridobite javno veljavni certifikat za poklic maser/maserka. Cena izpita znaša 236,00 EUR.

 

Kje poteka izobraževanje

Program bo potekal na Zavodu AI, Gerbičeva 53, Ljubljana.

Prijave in informacije

Prijavite se lahko z e-prijavo ali po telefonu 01 252 81 61 oz. e-pošti Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..
Za dodatne informacije nas prosimo pokličite na telefon: 051 380 453, 01/252 81 61 ali nam pišite na e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

GALERIJA

 

E-PRIJAVNICA

Naziv izobraževalnega programa oz. tečaja

Podatki o udeležencu izobraževanja

Podatki o plačniku izobraževanja

Soglasje

Soglasje velja do preklica. Od obveščanja se lahko kadarkoli enostavno odjavite s klikom na povezavo za odjavo v spodnjem delu elektronske pošte ali nam pišete na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.. Vaše podatke bomo obdelovali z največjo skrbnostjo in skladno s predpisi o varovanju osebnih podatkov. Z oddajo te prijavnice se strinjate, da prejete podatke lahko shranjujemo in obdelujemo z namenom avtomatizacije obveščanja, izbora ustreznih ciljnih skupin in za doseganje večje učinkovitosti obveščanja. S potrditvijo te prijave izražate strinjanje, da podatke posredujemo uveljavljeni platformi MailerLite, ki jo uporabljamo izključno za potrebe našega obveščanja, skladno s predpisi varovanja podatkov.

Sponzorji

dr grandel bioderma afrodita1 Linea iskramedical bizjan
  Tosama aikon

Prijava na obveščanje

O novostih me obveščajte na
e-mail naslov*:

puscica levo

Zavod AI

Sedež: Cesta na Brdo 69, 1000 Ljubljana
Korespondenčni naslov in poslovni prostori:
Cesta na Brdo 69, 1000 Ljubljana

Telefon: 051 380 453, 01 252 81 61
Fax: 01 252 81 65
E-mail: info@zai.si

Matična številka: 1851667
Davčna številka: 41631218
Transakcijski račun: SI56 3500 1000 1614 089
(BKS BANK)

Pridružite se nam

facebookPridružite se nam na naši spletni strani Facebook in spremljajte aktualne objave.

puscica Desno

 

 

 

 

Od sedaj naprej nas lahko spremljate tudi na našem instagram profilu: https://www.instagram.com/zavodai