Potekajo vpisi v program Kozmetični tehnik 2024/25 in vse programe NPK.

Začetek programa: september 2024
Vpisi že potekajo!

PEDIKER je strokovnjak za nego nog in stopal. Težave s stopali, kot so trda koža, vraščeni nohti, kurja očesa, otiščanci..., vse to so težave, od katerih je odvisno tudi naše splošno počutje. Delo pedikerja je zelo odgovorno in za stranko pomembno. Zato je dolžnost pedikerja, da ohranja strokovno znanje na nivoju, ga nadgrajuje in izpopolnjuje. Poleg strokovnega znanja pedikerja pa je pomemben tudi primeren prostor, orodje ter spremljanje novosti na tem področju.

POSEBNI POGOJI ZA PRIDOBITEV NACIONALNE POKLICNE KVALIFIKACIJE PEDIKER/PEDIKERKA

NovoZnanja anatomije in fiziologije, varovanje zdravja, znanja o koži in kožnih boleznih, ki so določena v verificiranih srednješolskih strokovnih (najmanj SOK 5) ali študijskih programih (najmanj SOK 6) na področju zdravstva ali zobozdravstva ali kozmetike ali farmacije in jih kandidat izkazuje z dokazili o pridobljenih znanjih in so jih izdali verificirani izvajalci prej navedenih izobraževalnih ali študijskih programov.

PREDSTAVITEV PROGRAMA

Kandidati, ki vpisnega pogoja ne izpolnjujejo, ga lahko opravijo pri nas. V ta namen izvajamo organizirana predavanja in izpite iz predmetov: Anatomija in fiziologija, Varovanje zdravja, Koža in kožne bolezni.

Predavanja potekajo na daljavo, preko spletne aplikacije Microsoft Teams, kjer so objavljena tudi gradiva za posamezni predmet. Ker so predavanja posneta, jih lahko v času svojega izobraževanja poslušate večkrat in kadarkoli. Po zaključku posameznega predmeta organiziramo pred izpitom še konzultacije.

Praktični del programa obsega 75 pedagoških ur in poteka 1 do 2-krat na teden, med tednom v popoldanskem času, med 16.00 in 19.00, v prostorih Zavoda AI, Gerbičeva 53, Ljubljana.

V 75-urnem programu boste usvojili vsa znanja in spretnosti, ki so predpisana v katalogu poklicne kvalifikacije Pediker/pedikerka:

  • priprava za izvajanje pedikure (prostora, aparatov, opreme, inštrumentov...), priprava dezinfekcijskih sredstev, izbor ustrezne tehnike dela, odstranjevanje trde kože, oblikovanje nohtov, odstranjevanje kurjih očes in otiščancev, pravilna obravnava vraščenih nohtov, oskrba žuljev, klasična masaža noge, glivična obolenja nog in nohtov, diabetično stopalo.

Na vajah potrebujete modele, ki si jih priskrbite sami. Z iskanjem modelov pa vam pomagamo tudi mi.

Po zaključku celotnega programa, torej po uspešno opravljenih izpitih iz predmetov zdravstvenih vsebin in vajah, lahko pristopite k izpitu za pridobitev nacionalne poklicne kvalifikacije Pediker/pedikerka. Po uspešno opravljenem izpitu pridobite javno veljavni certifikat in nov poklic. Celotni postopek opravite pri nas.

ŠOLNINA

  • 75-urni program iz pedikure: 1.170,00 EUR;
  • teoretični del programa iz zdravstvenih vsebin (licenca MS Office 365, e-predavanja, konzultacije, izpiti, e-gradivo): 540,00 EUR;
  • preverjanje in potrjevanje znanja (svetovanje, priprava zbirne mape, izvedba postopka preverjanja in potrjevanja znanja, delovni material, izdaja certifikata): 267,00 EUR.

Šolnina vključuje vse stroške izobraževanja in jo je možno poravnati v več mesečnih obrokih.

PREDAVATELJI

Posebej ponosni smo na predavatelje, ki vas bodo s svojimi bogatimi izkušnjami popeljali v svet znanja, velikih in majhnih skrivnosti poklica. Njihova odlična strokovna usposobljenost in smisel za pedagoško delo so najboljša zagotovila za visoko kakovost posredovanega znanja.

Kje poteka izobraževanje

Program bo potekal na Zavodu AI, Gerbičeva 53, Ljubljana.

Prijave in informacije

Prijavite se lahko z e-prijavo ali po telefonu 01 252 81 61 oz. e-pošti Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..
Za dodatne informacije nas prosimo pokličite na telefon: 051 380 453, 01/252 81 61 ali nam pišite na e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

GALERIJA

 

E-PRIJAVNICA

Naziv izobraževalnega programa oz. tečaja

Podatki o udeležencu izobraževanja

Podatki o plačniku izobraževanja

Soglasje

Soglasje velja do preklica. Od obveščanja se lahko kadarkoli enostavno odjavite s klikom na povezavo za odjavo v spodnjem delu elektronske pošte ali nam pišete na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.. Vaše podatke bomo obdelovali z največjo skrbnostjo in skladno s predpisi o varovanju osebnih podatkov. Z oddajo te prijavnice se strinjate, da prejete podatke lahko shranjujemo in obdelujemo z namenom avtomatizacije obveščanja, izbora ustreznih ciljnih skupin in za doseganje večje učinkovitosti obveščanja. S potrditvijo te prijave izražate strinjanje, da podatke posredujemo uveljavljeni platformi MailerLite, ki jo uporabljamo izključno za potrebe našega obveščanja, skladno s predpisi varovanja podatkov.

Sponzorji

dr grandel bioderma afrodita1 Linea iskramedical bizjan
  Tosama aikon

Prijava na obveščanje

O novostih me obveščajte na
e-mail naslov*:

puscica levo

Zavod AI

Sedež: Cesta na Brdo 69, 1000 Ljubljana
Korespondenčni naslov in poslovni prostori:
Cesta na Brdo 69, 1000 Ljubljana

Telefon: 051 380 453, 01 252 81 61
Fax: 01 252 81 65
E-mail: info@zai.si

Matična številka: 1851667
Davčna številka: 41631218
Transakcijski račun: SI56 3500 1000 1614 089
(BKS BANK)

Pridružite se nam

facebookPridružite se nam na naši spletni strani Facebook in spremljajte aktualne objave.

puscica Desno

 

 

 

 

Od sedaj naprej nas lahko spremljate tudi na našem instagram profilu: https://www.instagram.com/zavodai