Potekajo vpisi v program Kozmetični tehnik 2021/22 in vse programe NPK.

jesen 2021

Lokacija: Gerbičeva 51a, Ljubljana.

PROGRAM TEČAJA

Izobraževanje obsega 8-urno teoretično in predvsem praktično izobraževanje o sanaciji vraščenih in deformiranjih nohtov s sponkami, predstavitev sponk in delo na modelih.

VSEBINA TEČAJA

  • Vzroki za vraščanje nohtov
  • Patofiziologija vraščenega nohta
  • Stadiji vraščanja
  • Načini zdravljenja vraščenega nohta
  • Sponke
  • Vrste sponk
  • Vadba na modelu, ki ga pripeljete na tečaj.

KOMU JE TEČAJ NAMENJEN

Tečaj je namenjen kozmetičarkam in pedikerkam.

IZVEDBA TEČAJA

Tečaj obsega 8 pedagoških ur in bo potekal na Zavodu AI, Gerbičeva 51 a, Ljubljana.

Na tečaju boste potrebovali modele. Modele si priskrbite sami in morajo biti primerni za vsebino tečaja. S sabo potrebujete tudi delovno obleko, udobno obutev in brisačo za vsak model.

Tečaj bo vodila Slavica Bizjan.

SLAVICA BIZJAN, z dolgoletnimi in bogatimi izkušnjami na področju pedikure. S pedikuro se ukvarja vse od leta 1990. Svoje znanje je nadgrajevala v Nemčiji, kjer je opravila veliko tečajev v organizaciji združenja ZFD (Zentralveband der Podologen und Fusspfleger Deutschland), katerega članica je tudi sama. Zadnja leta se ukvarja s poučevanjem, kjer svoje znanje in izkušnje predaja bodočim pedikerkam, ne samo v Sloveniji, ampak tudi v drugih republikah bivše države. Na Zavodu AI poučuje vse od leta 2004, kjer smo kot prvi zasebni registrirani izvajalec tudi pričeli z uposabljanjem NPK pediker/pedikerka.

CENA TEČAJA

Cena tečaja znaša 195,00 EUR, za sedanje in dosedanje slušateljice/študentke Zavoda AI in VIST pa 175,00 EUR in vključuje 8-urno teoretično in praktično izobraževanje, sponke, delovni material, instrumente za pedikuro in potrdilo o opravljenem tečaju. DDV ni vključen v ceno tečaja.

PRIJAVE IN INFORMACIJE

Izpolnite e-prijavnico na dnu strani ali se obrnite na Zavod AI, Cesta na Brdo 69, Ljubljana, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., 051 380 453 ali www.zai.si.

GALERIJA

E-PRIJAVNICA

Naziv izobraževalnega programa oz. tečaja

Podatki o udeležencu izobraževanja

Podatki o plačniku izobraževanja

Soglasje

Soglasje velja do preklica. Od obveščanja se lahko kadarkoli enostavno odjavite s klikom na povezavo za odjavo v spodnjem delu elektronske pošte ali nam pišete na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.. Vaše podatke bomo obdelovali z največjo skrbnostjo in skladno s predpisi o varovanju osebnih podatkov. Z oddajo te prijavnice se strinjate, da prejete podatke lahko shranjujemo in obdelujemo z namenom avtomatizacije obveščanja, izbora ustreznih ciljnih skupin in za doseganje večje učinkovitosti obveščanja. S potrditvijo te prijave izražate strinjanje, da podatke posredujemo uveljavljeni platformi MailerLite, ki jo uporabljamo izključno za potrebe našega obveščanja, skladno s predpisi varovanja podatkov.

 

 

Prijava na obveščanje

O novostih me obveščajte na
e-mail naslov*:

puscica levo

Zavod AI

Sedež: Cesta na Brdo 69, 1000 Ljubljana
Korespondenčni naslov in poslovni prostori:
Cesta na Brdo 69, 1000 Ljubljana

Telefon: 051 380 453, 01 252 81 61
Fax: 01 252 81 65
E-mail: info@zai.si

Matična številka: 1851667
Davčna številka: 41631218
Transakcijski račun: SI56 3500 1000 1614 089
(BKS BANK)

Pridružite se nam

facebookPridružite se nam na naši spletni strani Facebook in spremljajte aktualne objave.

puscica Desno

 

 

 

 

Od sedaj naprej nas lahko spremljate tudi na našem instagram profilu: https://www.instagram.com/zavodai